De resultaten van MRL-analyses van Groen Agro Control worden vanaf nu automatisch bij keurrapporten in QC One weergegeven. Ook worden de logo’s van de betreffende retailers in het rapport getoond, zodat de verkoopafdeling direct kan zien voor wie de partij geschikt is.

De samenwerking tussen het laboratorium uit Delfgauw en keursoftware QC One is een logische stap in de groeistrategie van beide ondernemingen. “Uit onderzoek blijkt dat onze gebruikers continu op zoek naar een efficiëntere verwerking van data. Door deze nieuwe integratie is het voor verkopers niet meer nodig om belangrijke informatie in twee verschillende systemen op te zoeken. Zodra de MRL-analyse beschikbaar is, worden de logo’s van de geschikte retailers in het betreffende keurrapport getoond.”

Michel Witmer van Groen Agro Control voegt daaraan toe: “En als een gebruiker wat meer details en achtergrondinformatie nodig heeft, is ook de volledige analyse in PDF beschikbaar. Uiteraard blijft ook de huidige manier van data-uitwisseling met onze klanten gewoon bestaan. Deze koppeling bieden we kosteloos aan gebruikers van QC One aan. Een win-win situatie dus.”

Automatische monsteraanmeldingen

De twee partijen hebben nog meer toepassingen in ontwikkeling. Bijvoorbeeld het automatisch aanmelden van monsters via QC One. Hierbij geeft de keurmeester tijdens de keur aan dat er een monster wordt genomen en deze opgehaald moet worden door Groen Agro Control. Er wordt draadloos een dooslabel geprint met alle benodigde informatie en het laboratorium ontvangt een melding voor het ophalen van de partij.